Pár szóban az egész


Eljött az ideje annak, hogy valaki olyan gyorsan képbe kerüljön, amilyen gyorsan csak tud. Embere válogatja, de szerintem amit itt olvashattok olyan megértési szintre viszi az agyat, amihez 2 évig kellene ezoterikus csoportba járkálnotok.

Ami miatt ez lehetséges. A mai világban kevés az esélye, hogy bárki ne találkozott volna ilyen-olyan tudatmódosítókkal (drog, gyógyszer, stb.), melyek úgy eltolhatták a tudatpozíciót, hogy arról az embernek tudomása sem lehetett. Így az agyatok már frankón felkészült sokatoknál úgy, hogy nem is kell ide ezoterikus csoport.

Ha az agyad összefüggéseiben képes megérteni valamit, akkor arra a tudatszintre is emelkedett! Így nyitogathatod ki magadnak a celláit és ilyenek vannak az intuitív oldalon is, amiket különleges képességeknek nevezünk. Az ezoterikus csoport arról szól, hogy egy ebben jártas mester segít neked egyéni utadon, ám a mai világban ez kissé már értelmeket is nyert.

Figyelem! Amit most olvasol, semmiben sem tér el attól, ami az igazi valóság, csak sokkal érthetőbb. Azaz semmi mást nem tettem, mint valamit tisztességesen megcsináltam és jól el is magyaráztam. Olyan modern nyelven, amihez már csak hozzá kell igazítanod magad.


Aki nem tudja pár mondatban, az nem is tudja igazán

Tessék, itt van pár mondatban

Aki nem tudja egy oldalban, az nem is tudja igazán

Tessék, itt van egy oldalban


Hogy mi?

ÉlményPark holoplatform, van olyan jó mint istené

Hol van erről valamilyen prezentáció?

Csak egy kattintásra és mindjárt ott egy előadás is a témában


Mielőtt belevágsz, jó ha felveszed a hangulatot! Mert jó ha tudod, ez életed hátralévő részének első napja. Aki nem a kellő mélységben és hozzáállással tekint a témára, az is a kellő szinten találkozott ezzel annak idejében. Itt nincs mester, önmagad mestere vagy! Csak már végre egy holoplatform segítségével teheted.



- Ugyan, mi motiválna erre bárkit is?
- Végre sikerült egy nyer-nyer típusú együttműködésbe kerülni az Éggel. Nyer-nyer és ugye még itt vagytok ti is, akik szintén nyertek, ha sikerül ezt jól megoldanotok!