Racionális Ezotéria

Lehet ezotériát tanulni? Nem, mert eddig se lehetett. Soha senki nem volt képes arra, hogy az ezotériát tanítsa, itt sem ez történik. Itt is ugyanaz történik, ami máshol, valaki igyekszik rávenni téged arra, hogy elindulj a saját belső utadon. Már pedig a saját belső utadat csak Te ismerheted!

Rávenni? Hogyan? Először is, ha ez még nem a Te utad, úgyis elutasítod, mint tennéd másokkal is. Akkor csak valamiért kerültél ide, ugyanis ebben a játékban csak a jó játékosok számára létezik a véletlen. Erre a valamire majd később fogsz rájönni. Ha viszont a te utad, itt több nézőpontból tudsz rátekinteni ugyanarra!


Azok számára, akik a megszokott módon szeretnék elkezdeni elméjük átállítását egy új világlátásra

Azaz olyan segítség, ami tele van útjelző táblákkal és információkkal, ám a döntés mindig a Tiéd

Modern világunk szülte, én pedig építő-alkotó jelleggel álltam hozzá

Azok számára, kiknek nem kenyere a sok pofázás és jobban szeretik a tapasztalati tanulást

Folyamatosan dolgozom ezen az anyagon, a témához való legtudományosabb hozzáállással


Figyelem! Nem vagyok a mesteretek, mert mindenki csakis önmaga mestere lehet. Ha mások számára bármikor ilyen minőségben jelennék meg, az már maga a játék. Egy játékban pedig mindenki nyerni szeret. Amit itt láttok egy olyan új dolog, amivel az angyalok sem találkoztak még, hisz eddig senki sem használta így az internetet erre. Bármi kérdésed van, ott a gondolatban elérhető személyes ügyfélkapud!