Amíg haladtam lassan előre az időben, addig sem unatkoztam ez alatt az idő alatt és létrejött egy érdekes kísérlet, aminek részletei egészen más szakmai területre tartoznak, ám a díszlet hozzá a tenisz világa.Akit viszont csak a lényeg érdekel és a kevesebb duma:

Együttműködési szintek
A későbbiek magukba foglalják az előzőeket


Csak agyfejlesztés

Aki csak annyit szeretne, hogy az agya fejlesztésével szeretne az eredményein javítani, ilyen jellegű gyakorlatokra* számítson.
Csak mentális fejlesztés
A mentális fejlesztéshez nem lehet sablont alkalmazni, hisz bár két ember lehet hasonló, sosem lehet ugyanaz. Ezért a mentális fejlesztési tervvel csak akkor érdemes foglalkozni, ha fennáll az érdemi kapcsolat**. Több, mint 10 éves, folyamatos mélytransz meditációból meglehetősen sok tudásanyagot hoztam magammal, így aki a csak mentális fejlesztést választja, egyben beleegyezését adja abba, hogy ennek a tudásanyagnak az átfordításában játszik szerepet.
Technikai-taktikai tanácsadás
A technikai-taktikai tanácsadó még nem teniszedző, csak egy olyan teniszhez értő értelmes ember, akinek célja a játék minőségének emelése. Arra jó, hogy van kivel átbeszélni a dolgokat és a vitás kérdéseket, valamint arra, hogy merőben új nézőpontok*** nyíljanak meg.
Teniszedzői kapcsolat
Aki egy olyan emberen komolyan elgondolkozik, akitől életében nem látott még egy ütést sem, annak az lehet a gondja, hogy nem találta meg a számára ideális edzőjét. A tudatszint emelkedések miatt könnyen lehet, hogy bármilyen furcsa, de egy kívülálló is lehet erre megoldás****. ám nem mindenkinek, bár bárki előtt ott a lehetőség.

Egy kívülálló csak akkor veheti a bátorságot ahhoz, hogy ilyen elképzelései legyenek, ha olyat tud*****, amit rajta kívül senki más. Még!* Bénázás a hálónál


Két megoldás van:1. Lazán játszol és átadod magad a Hullámodnak, kizárva a félelmet. Ettől a félelemtől vagy bizonytalan.2. Felkészíted az agyad arra, hogy azonnal dönteni tudjon éles helyzetben.

Ehhez szükséged van:
Egy PlayStation-re, vagy valami ilyesmire
A megfelelő játékokra
Számodra is érdekes tétekben menő küzdelmekre

Mondom hogy csináld, ha ötleted sincs.

1. Döntés, melyik gép legyen.
a) Azonnal tudod és biztos is vagy ebben. Odamész és megveszed.b.) Nem döntesz azonnal és nem is csinálsz nagy ügyet belőle, csak egyszerűen hagyod magad gondolkozni időnként ezen. Figyelsz a környezetedre és nem kell keresni a Jeleket, mert világítani fognak. Vagy valaki beállít egy ilyennel. A lényeg az, valamikor-valahogy Nálad lesz, de így nem azonnal. Ki fogod bírni.
2. Mik a megfelelő játékok?
a.) Úgy csinálod, ahogy Én tenném. Fogalmam sincs és úgy húznám őket, mintha tarot kártyák lennének.b.) Keresel srácokat, akik képben vannak a játékprogramok tekintetében és olyan játékokat néznél át tüzetesen velük, amikre érezni fogod, mintha a hálónál lennél.
3. Küzdelmek
Ha nincsenek erre megfelelő barátok, akkor (női játékos esetén) biztosan örömmel áll rendelkezésre bármelyik ilyen zárt társaság és biztosan mindenre örömmel ráérnek.
A tét azért fontos, mert különben mi más hajtana igazán. Valamint kerülnél hasonló lélektani helyzetbe.


** Optimális közös ív


Az ajánlás. El lehet ettől térni, mint ahogy a te terveidtől is el lehet térni.

1. Kitűzzük magunk elé a Célt
2. Átrendezzük magunkban az értékrendet és a dolgok fontosságát
3. Mindent, aminél a Cél fontosabb, alárendelünk a Célnak
4. Ebbe beleértve azt is, hogy "ki a főnök"

5. Mikor megértettük az Egyenlőséget, el lehet indulni az Úton
6. Egyenlőség az a frekvencia, amikor a hosszútávú érdekeid fontosabbá válnak a rövidtávúaknál
7. Ha az edző a főnök, a játékos bábbá válik, ha a játékos a főnök, csakis tőle függ a fejlődés

8. A közös munkának akkor van értelme, ha van szinkron a felek közt
9. Ahol jelen lehet a sértődés, ott jelen van az önérzet, hisz aki megsértődik, nem feltételezi a másikról azt, hogy az a közös cél érdekében jár el

10. Ha jelen van az önérzet, nincs helyretéve a dolgok fontossága és nem kerülsz abba a tudati környezetbe, aminél értelme van a közös munkának*** Lépésről lépésre a lényeg


A sok valóságban gyűjtött tapasztalatokat elemezve a következő feltételei vannak Részemről a közös munkának:1. Speciális pálya
Pályamozgás filozófiájának új szintre emelése
2. Cukrászdába vitel joga
A mentális előnyök értékén kezelése
3. Hajnali edzéslehetőség
Az emberi agy ekkor a legfogékonyabb bizonyos tanulásra
4. Bármikori távozás/érkezés
Nem szeretnék se balhét, se magyarázkodást
5. Építő/alkotó Szellem
Amibe nem fér bele a sértődés, de a hiszti időnként igen**** Kapcsolat


1. Jól átgondoltad
2. Egyáltalán nem gondoltad át
3. Valaki nyomására cselekszel, akire szintén illik az 1. és a 2. pont
- Miért jó az, ha egyáltalán nem gondoltam át?
- Mert arra fogsz törekedni a többiek előtt, hogy az átgondolt döntés látszatát keltsd. Van egy természetes szövetségesem.
- Ki? Én?
- Nem. Az érdeked.
- Ki ellen kell a szövetséges?
- Odamehetnék, mint psi-guru is, aki letakarítja a megszállóidat. Ám az történt, hogy imádok teniszezni és lettek olyan meglátásaim, amikkel szerintem Grand Slamet is nyerhetünk.
- Mint teniszedző?
- Teniszedző csak olyan mellett tudnék lenni, akinek nincs már szüksége teniszedzőre.
- Akkor mint mi?
- A többiek szemével? Valamilyen edző, nem tudom és nem is érdekel.
- Na és az enyémben?
- Mentál tréner lenne az, amivel mindenki könnyen megbarátkozna. Technikai tanácsadó csak akkor lennék, ha benne vagy egy olyan poénban, hogy kiakasztjuk a többieket. Bár egy Grand Slam győzelemre amúgy is azt tennék.

psi@uw.hu***** Mi a találmány?


Az, ami az idők során alakult nálam ki úgy, hogy edzőt a technika nem látott.

Mi kell hozzá?
Egy új ütőfogás és egy másik mozgás- és ütésrendszer.

Miért jó ez az eddigihez képest?
Nagyobb ütéserő és körülbelül 40%-os energiamegtakarítás. Valamint a változások új lehetőségeket hoznak a játékba.

Mennyi idő alatt lehet megtanulni?
Első kérdés, egyáltalán Neked való-e ez. A másik, az agyad képes-e arra, hogy menet közben tanuljon (mint egy másik nyelvet), vagy addig le kell állni a versenyzéssel. Mindkettő Tőled függ.

Miben más ez a mozgásrendszer?
Ti jelenleg úgy üttök, mintha baseballoznátok. Ezen alapul az ütés filozófiája, persze nem mindenkinél. Itt úgy kell hozzáállni, mintha a tested egy ostor lenne.

Miért kell máshogy fogni ehhez az ütőt?
Különben nem tudnád magad előtt megütni a labdát.

Miért kell magad előtt megütni a labdát?
Amiért az első világháborús vadászgépeknek is elöl volt a géppuskájuk és nem oldalt. Illetve azért, mert az ostor is a végén pattan.

Az energiamegtakarítás honnan jön?
A másik nagy különbség az, hogy ütésen kívül végig lazán kell a testet tartani. Ahhoz hasonló, amikor már fáradt vagy szervánál.

Akkor a mozgásrendszer lényege egy olyan tenyeres, amit úgy ütök alapvonalról, mintha szerválnék?
Csak a szervánál sokkal jobban kijön a testeden az ostor. Itt vízszintesen kell megcsinálni úgy, hogy a mozgásrendszer adja meg neki, amire szüksége van.

Mi a mozgásrendszer alapja?
Jó kérdés! A wado-ryu.

Létezik ennek fonák verziója is?
Igen, de a kétkezes verziót csak az őrülteknek vagyok hajlandó megmutatni. Látnom kell a szemükben a fényt.

Hány verziója van?
Az egyik verzió - és ez az alapverzió - hogy Te Magad kifejleszted abból, amit a tenyeres oldalon tanultál. Ha azt akarod, amit én fejlesztettem ki fonákra, nagyon magas szintre kell emelned a rugalmasságod. Ha nem tudod ilyen magas szintre emelni, akkor helyben kifejlesztjük a sajátodat.

Különben milyen?
Előnye, hogy nem lehet letámadni. Ezt autentikus forrásból tudom. Ez is volt amúgy a célja, amikor átmenetileg kifejlesztettem, aztán olyan jó lett, hogy maradt. Az jött be a legjobban, amikor az alapvonalon a lábam elé jött a labda, azaz magam alatt tudtam megütni.

Milyen az egykezes?
Egykezest csak akkor ütök, amikor be kell jönnöm rá. Ilyenkor sokkal jobb az egykezes, az alapvonalon meg a kétkezes. Ha be kell jönnöm rá, óhatatlan, hogy menni fog az ostor is. Olyan ütőfogással, ahogy a legtöbbetek a tenyereshez fogja.

Meg is tudod mutatni?
15 éve ülök itthon és jövök vissza egy mélytransz meditációból. Persze, hogy meg.Next


Nem a pontot kell megnyerni, hanem a meccset
Back to P..s.....i

Back | Vissza

Back to main page | Vissza a főoldalra


XD-3D meghívó kódok és beavató képek rendelése | Ordering XD-3D invitation codes and initiating images     >>>>>
Plasztikai Szellemsebészet | Plastic Mental Surgery     >>>>>
Erősen tematikus csatorna profi teniszezőknek | Highly thematic channel for professional tennis players     >>>>>