Hogyan kezdjemMindenek előtt leszögezném, hogy ezt elkezdeni csak komolyan lehet. Ha nincs meg benned a szükséges érdeklődés és elszántság, inkább ne kezdj bele és halaszd el az egészet későbbre. Én is így tettem annak idején. Visszatértem a fizikai síkra és éltem az életem, aztán az élet épp úgy sodort ebbe bele, ahogy annak idején elképzeltem. Sokkal jobban jársz, ha előtte bizonyos tapasztalatokat szerzel és nem rohansz fejjel a falnak. Mert divatból ezt nem lehet csinálni, bár el lehet így kezdeni. Ha pedig már benne vagy, nem nagyon lehet belőle kiszállni. Épp ezért érnek aranyat szavaim!

Tehát az első tanácsom az, hogy ha nem érzed magadban a kellő tüzet, akkor inkább ne csináld. Később is ráérsz erre. Ami ez után jön, azoknak szól, akik ezt komolyan szeretnék csinálni, de nem tudják hogyan kezdjenek bele. Van azonban egy réteg, akik vagy nem érzik tisztán, vagy nem tudják mit akarnak. Számukra készítettem egy olyan weboldalt, ahol lehet, hogy arra találnak rá, amit valójában ettől akarnak. Arra is alkalmas, ha később szeretnél vele foglalkozni, elő tudod időben magad rá készíteni. Ha tovább olvasod, találsz egy menetrendet, ami nem kőbe vésett szentírás, csak egy olyan ember tapasztalatai, aki túl van egy közel 20 éves mélytransz meditáción.

Az első dolog 'benn', hogy tisztázd magadban, miért is kezdesz ebbe bele. Ám ez is olyan, mint a harcművészet, hogy szinte mindenki azért megy oda az első edzésekre, hogy meg tudja magát védeni az utcán, vagy jobb verekedő legyen másoknál. Aztán ahogy minél jobban megismeri, annál távolabb kerül eredeti céljától. Persze ez nem mindenkire igaz, ám a döntéseid felelősségét te magad viseled. Akire viszont igaz, minél jobb lesz benne, annál inkább arra fog törekedni, hogy elkerülje a harcot és ennek így kellene lennie a mágia világában is. Mert ne is tagadd, hogy az ebben rejlő hatalom az, ami téged ide húzott és ezt a hatalmat meg is kapod, ám onnantól nagy felelősséged is lesz. Ugyanis onnantól már te is tehetsz valamit a világért egy olyan világban, ahol magad előtt látod a sok felelőtlen embert hasonló hatalommal. Ám akik az ilyen hatalmat felelőtlenül használják, ezeket többnyire másoktól kapták. Itt pedig azt fogod megtudni, hogyan tudsz másoktól függetlenül erőt gyűjteni.

Az első dolog 'kinn' az, hogy teremtsd meg egy több éves meditáció anyagi feltételeit magadnak. Ez azt jelenti, hogy arra készülj, hogy éveket fogsz eltölteni valahol (én egy lakásban) mindenféle olyan tevékenység nélkül, ami ügyeket generál. Meditálni fogsz, ami azt jelenti, hogy a külvilágot teljesen ki kell zárnod arra az időre. Nincsenek haverok, nincs bulizás, nincs semmi ezen kívül. Nincs telefon, nincs TV, nincs internet, nincs semmi azon kívül, amit a belső világodban találsz. Ez eleinte biztos nehéz lesz, ám ezeket a nehézségeket tudatmódosítókkal el lehet kerülni, ha másképp nem megy. Mert minek ússza át az ember a folyót, ha hajóra is szállhat. Ez esetben bizonyos értelemben akkor is sámáni úton jársz, ha ezt te másképp gondolod és magad tanulod ki a fortélyait. Tehát arra készülsz, hogy elzárod magad a külvilágtól, minimálisra korlátozod a veled kapcsolatba kerülő emberek számát. Nem hívsz vissza senkit, kikötöd az ajtócsengődet is (hogy ne tudják kívülről megzavarni a folyamatokat) és gondoskodsz arról is, hogy legyen valaki, aki az ügyeidet intézi. Fizeti a csekkjeidet és intéz mindent helyetted, amihez nem kell személyesen ott lenned. Észre fogod venni, hogy az összes felesleges ember eltűnik az életedből és csak a barátaid maradnak, akik időnként meg fognak látogatni. Ne zavarjon a döbbenetük, mert ők biztosan nem fogják érteni a változásod okait, ám elfogadnak így is, ezért a barátaid.

Ne aggódj azon, hogy beleőrülsz az unalomba, mert ahogy kinyílik a belső világod, az sokkal érdekesebb lesz bárminél, amit kívül keresnél. Ne ijedj meg attól, ha idegen hangokat hallasz a fejedben. Ne ijedj meg semmitől. Bármi történik a fejedben belső nyugalmad megtartod. Annyi történik, hogy elkezded használni az elméd lehetőségeit. A fejedben lévő agyad egyre inkább olyanná válik, mint egy holografikus computer, ahol a tudatod lesz a böngésző és a spirituális valóság az internet. Szép lassan rájössz, hogy ha önmagadba nézel, ott találod a világot.

Ha egy hologram lapból ollóval kivágsz egy darabot és azt lézerfénnyel világítod meg, nem a kis képet fogod ott látni, hanem a teljes képet piciben. Ha önmagadban vizsgálod önmagad egy pici szeletét és azt megvilágosodott fénnyel világítod meg, az egész világot ott találod magadban.

AZ EZOTÉRIA CÉLJA, HOGY EZT AZ UTAT MEGTALÁLD

Kezdés | Önmagad átprogramozása

A legtöbb embernek azért van a remegés a lábaiban, mert olyan elvárások szerint él, amikről belül mélyen másképp vélekedik. Ezt a remegést úgy lehet megszüntetni, ha azzal kezded a meditációidat, hogy elgondolkozol mindenről és a témákat egyesével hozod fel. Ezzel egyben meg is tanulsz meditálni. Felhozod az első témát és elgondolkozol, erről te hogyan vélekedsz. Ám itt őszintének kell lenned magaddal, mert ha átvered magadat, a remegés nem fog megszűnni. Ha sikerül megegyezésre jutnod magaddal és ennek eredményét el is fogadod, a remegés egy része megszűnik. Ahogy jönnek föl a témák és túl leszel rajtuk, egyre jobban. A végén azt fogod észrevenni, hogy lassan elönt a teljes nyugalom és a fejedben is egyre nagyobb lesz a csend. Ez az az állapot, amiben alkalmassá váltál arra, hogy meditálj.

Belépés | Kapcsolatfelvétel a szellemi világ lényeivel

Nagyon lényeges valamit az elején megérteni. Ha valamiben egyetértetek, az nem jelenti azt, hogy mindenben egyetértetek. Ők úgy fognak megjelenni, mint segítők. Ám nem gondolkodnak egyénekben, mert ez a kollektív tudat világa. Az elején azt sem fogják tudni, hogy te melyik ember vagy és amikor rákérdezel, hogy "jó-e amit csinálsz", minden esetben az lesz rá a válasz, hogy igen. Ugyanis a világképük teljesen más, mint a tiéd, amiben nem létezik olyan, hogy hiba. Ezt a fogalmat csak a ráció ismeri, aki célt tűz ki maga elé és mindent hibának lát, ami nem egyenesen oda visz. Ők pedig azt látják, hogy tanulási helyzet állt elő, amit nem tekintenek hibának. Te gyorsan akarsz végezni, őket nem érdekli az idő. A másik rendkívül lényeges dolog, amit tanácsolhatok az, hogy mindig legyél észnél, ugyanis a két világ annyira eltér, hogy azonos fogalmak alatt a felek sokszor teljesen mást is érthetnek. Érdemes mindent tisztázni, különben meglepetések is érhetik az embert.

Az ÉlményPark támogatása | Nem isten és nem veled van

Az ÉlményParkkal rengeteg olyan félreértést és felesleges köröket el lehet kerülni, amikbe én beleszaladtam annak idején. Ezek tapasztalatai jelennek meg abban a spirituális keretrendszerben, ami háttértámogatást ad a munkádhoz. Érdemes még minden elején elképzelned magad az ideális jövődnek abban a pontjában, amikor sikerrel jutottál túl az oda vezető út kihívásain és boldognak érzed magad. Most gondolatban nyomj meg egy gombot és már el is indítottad magadnak ezt a programot.