http://psi.uw.hu/ezo/kapu/index.htm
ÉlményPark is a holo operating system that operates on the consciousness network

 Tudathálózaton futó holo operációs rendszer

Felhasználói egyes szám első személyben érzékelik a valóságot

Users perceive reality in first person singularEz az anyag azok számára készült, akik nem foglalkoztak ezotériával, ám érdekli őket a mágia. This material is for those who have not dealt with esotericism but are interested in magic.
Te sem feltétlen tudod, miből és hogyan készült a mobiltelefonod, TV-s, számítógéped, mégis jól használod őket. You don't necessarily know what made your mobile phone (TV, computer) and how it was made, but you use them well.
Ahhoz, hogy telefonálj, nem kell tudod, hogyan lett az okostelefon leprogramozva. You don't need to know how your smartphone was programmed to make a phone call.
Azok akik tudják, ők a szakemberek és ha ez téged érdekel, menj el egy mesterhez, vagy jöjj rá mindenre magad. Those who know are the professionals and if you are interested, go to a master or come to yourself.
Neked csak egy dolgot kell jól megértened. You only need to understand one thing well.
El kell tudnod képzelni magad úgy, mintha egy holografikus videojátékban játszanál. You should be able to imagine yourself playing in a holographic video game.
Csak nézz ki a szemeiden! Just look out for the eyes!Just hit an imaginary button in your head and you can forget it all.

Csak nyomj meg egy képzeletbeli gombot a fejedben és akár el is felejtheted az egészet. 

Csak mélyebb érdeklődés esetén érdemes ebbe tudatosan belevágni.

 Only in the case of deeper interest, it is advisable to consciously engage in this.

Tovább   |   Next


vagy | or


Nem szükséges tovább olvasnom, mert megértettem a lényegét és a többit magam derítem fel | I don't need to read it anymore because I understand the essence and find out the rest myself

Vissza a főoldalra | Back to main page