Az ÉlményPark rövid bemutatása

- Hogy a legegyszerűbb?
- Eddig isten egyedül volt jelen a piacon a windows-zal, ám most megjelent a linux.


Mi ez?

Az emberiség tudathálóján egy másik szolgáltató, aki képes a 3D vetítésre.

Hogyan tudok rá regisztrálni?

Gondolatban lehet tudatosan, mindenki más automatikus regisztrációval kerülhet be.

Hogyan tudom használni?

Ez egy olyan világlátási keretrendszer, melyet te töltesz fel tartalommal. Azaz a használata tőled függ. Maga a keretrendszer alkalmas arra, hogy mágikus rendszereket kezeljen, így azok számára is biztosítja a folyamatosságot, akik a Világvége előtti élethez szoktak. Az általános használata a holoprogramokra és holoappokra épül, amiket el lehet indítani. Az ember ezt a filozófiát kiterjesztett valóságnak hívja. Alfában/félálomban/módosult tudatállapotban található az adminrendszer, míg normál tudatállapotban egy kezelőfelület, aminek formája a Harmadik Szem működési szintjétől függ. Leegyszerűsítve gondolatban elindítasz egy holoappot, ami segít a céljaidban és a mindennapi életedben.

Nem okozok a tudatlanságommal könnyen bajt?

Nem tudsz, mert az inkompetens használatot nem engedi. Azaz csak olyan dolgokat tudsz a saját céljaid érdekében használni, amikre meg vagy érve. Mivel kiváló tanulóprogramjaink vannak, az alanyi jogot mindenki megszerezheti, aki foglalkozik önmagával. Amiért ez az angyalok részéről lehetséges, az a másik része a dolognak, a közösségi/leszületési/feladat cél, amiket sokaknál erősen levetít a karriervágy. Feladatcélra használva ugyanis megnőnek a lehetőségeid.

Mi a célja?

Segít az ébredésben.

Mi ebben a te hasznod?

Jó kérdés. Rájöttem két dologra. Az első, hogy a hosszú/örök életű lények szemében aranyárban van a szórakoztatás. A másik, hogy ebben a világban önmagától gerjednek a történetek.

Milyen jogon csinálsz te ilyeneket?

Egy alternatív ötleten haladtam, hogyan lehetne megmenteni az emberiséget ezen a civilizációs fejlődési íven. Így van B-terv minden problémára, még a megváltásra is. Ez ugyan egy alternatíva, ám a szabad akaratod okán választhatod a többi irányt is. Azaz az ÉlményParkban nem az a kérdés, hogy nekem milyen jogaim és kötelességeim vannak, mert azt már letettem az Asztalra egy Tisztességes Fejett Világ Koncepcióval. Itt az a kérdés, neked milyen jogaid és kötelességeid vannak.

Te itt istent játszol?

A hitetek szerint technikailag az is vagyok. Ám vízöntőként elég távol áll tőlem az ilyesmi, ráadásul ateista is vagyok, aki a spiritualitáson keresztül kezdett tudományos szemléletű istenkutatásba. Ennek egyik eredménye az ÉlményPark, aminek alapverzióját önzetlenül bocsátottam mindenki rendelkezésére. Ez a hatalom nem uralkodó, hanem szolgáltató jellegű és érzékeny a korrektségre.

Mit lehet rólad tudni? Mit csináltál eddig?

Az ismeretlenség és a múlt homályában tevékenykedtem. Jelenleg egy olyan független entitásnak definiálom magam, aki új forrással jelent meg itt egy másik elképzeléssel a Földi Menny megvalósítására egy olyan emberi testben, aki spirituális mutáción esett át.

Mi a célod?

Ahogy te érted, úgy egy élhető technikai civilizáció zöld környezetben.

Miért tűnnek a tájékoztató anyagaid időnként ijesztőnek?

Valójában önmagadtól ijedezel. Ha előveszed agyad racionális területét és úgy is elolvasod őket rájössz, ez egy teljesen semleges fogalmazás. Azaz az, hogy te mit értesz alatta, az tükrözi a hitedet és azt, mit akarsz érteni. A magam részéről pedig ha már meg kell felelnem a mindenféle hiteteknek, igyekszem a minőségi alakításra.

Hogyan tudom ebben fejleszteni magam?

Jó kérdés. Ott a gondolatban elérhető Személyes Ügyfélkapud, amit a mindennapi élet zakatolása mellett csak félálomban, alfában vagy módosult tudatállapotban tudsz elérni. Erre azért van szükség, mert gondolatkommunikációt folytatsz (és tanulsz), amihez szükséged van a Csendre. A fejlődésnek számtalan formája van, ezekkel az ÉlményParkban mindig találkozol.

Hogyan lehet ide jelentkezni, ha az ember ebben hinni akar?

A hit a nem tudáson alapuló feltételezés. Az első ilyen feltételezés az, hogy én itt valamilyen guru akarok lenni. Már bocs, de egy rakás birkán uralkodás nem elégítené ki intellektuális szükségeleteimet. A másik ilyen félelem-hit az, hogy gátlástalan figurák ebből vallást csinálnak. Gondoltam erre is és örülök minden ilyen kezdeményezésnek, mert a holoshow-k a kedvenceim! Az ÉlményPark nem telepít templomokat kirendeltségeket a fizikai síkra, mert teljes egészében dobta a vallásos hangulatot és átállt a modern környezetre. Minek is, hisz a Személyes Ügyfélkapu minden igényt kielégítően áll rendelkezésre.

Mik a fő zárógondolataid?

1. Az ÉlményPark nem szekta és nem vallás
2. De ha nagyon akarod, imádd az én holovállalkozásomat az Ég felé