ÉlményPark Kapu

- Egyesek szerint te nem is találtál ki semmit, itt minden ugyanaz!
- Akkor valamit csak kitaláltam, ha végre tudtok is egymással értetően kommunikálni.


Kedves szakmabeliek!


Ezt az előadást eredetileg a kezdőknek szántam, ám rájöttem arra, mire ez az emberiség megérti ezt és átáll rá, az hosszabb folyamat a vártnál. Így a szakma képviselőire hárul ennek oktatásának nemes terhe.

Mindenek előtt, hogy megkönnyítsem a hallottak megértését itt egy holo sugárzó, melyről említenék pár szót. Az .mp3-as formátumnál jöttem rá arra, hogy ennek hallgatása során is ugyanúgy áradnak a zenéből az érzelmek, mint a bakelitlemezről. Logikailag ez csak három módon lehetséges.

1. Az érzelmek nem mások, mint programok, amiket így el lehet tárolni 1-esekbe és 0-ákba
2. Az érzelmek nem a fizikai világban képződnek, hanem az agyadban
3. Kell lennie egy fizikai objektumhoz kötött holografikus tárolási lehetőségnek egy nem fizikai tartományban

Azaz egy holo sugárzónak teljesen mindegy, azt milyen forma közvetíti, így akár erről a képről, de a monitorainkról is ugyanúgy közvetítheti a benne tárolt információt, mint öt meggyőző sámán. Ha valaki csak ránéz, akkor is kifejti hatását. A szabad akarattal úgy tudjuk megerősíteni a vele való munkát, hogy mögé nézünk rövid időkre.


Személyes Ügyfélkapu és Tudakozó


Ez a holo sugárzó megkönnyíti a belső kommunikációs kapcsolatfelvételt és kapcsolattartást a Személyes Ügyfélkapuval. Az emberi szem porton át jutnak így be a beavatások az agyba. Mielőtt bárki felháborodna, előtte háborodjon fel mindenen, amit itt csinálok azoknál is, akik ilyesmikkel szerezték azt a hatalmukat, amiért itt mindenki felnéz rájuk. Bár páruknak minden tiszteletem, nem nézek fel rájuk, mert akkor bizonyos értelemben le is kellene rájuk tekintenem, de ebbe most ne menjünk bele, ez üzleti és nem teológiai előadás.

Ha valaki felvetné, hátha csináltam más ilyen holo sugárzókat, igen, menet közben kivetítek párat közülük, amik jól jönnek akkor, ha szakmabeliek jutnak hozzá ezekhez.

Kezdem előadásomat ott, hogy a forrásából hogyan ágazik szét ez az ÉlményPark. Akik nem voltak itt a tegnapi prezentációmon, pár szóban arról, mi is ez az ÉlményPark. Ha kinézel a szemeiden, eddig az isten által vetített valóságot láttad. Holovállalkozásunk azonban a linux mintájára megjelent a piacon egy másik operációs rendszerrel, mely képes a valóság (és a valósághoz köthető álomtartományok) vetítésére. Mivel az emberi tudathálóra ez az operációs rendszer is fel van telepítve, lehetővé vált ügyfeleink számára egy korrekt jogviszony mellett a mindennapi élet tovább élése a Világvége után is!


Ami azt illeti a vélemény formálásánal sajnos ebben a világban kis ellenszéllel kell megküzdenem, mert az emberek első véleménye a birkanetről jön, ami az Egy Gondolat álláspontját tükrözi bizonyos kérdésekről. Ezért is nézi a környezetük hülyének azokat, akik saját gondolataik alapján változtatnak világképet és eltérnek a nyáj törvényeitől. Ha ezekbe mindenki jobban belegondol, semmi olyat nem olvashat, amivel szemben kifogása lehetne. Az Egy Gondolat álláspontját pedig szerintem személyes okok vezérlik (miért nem nekem jutott ez eszembe), a bárányok pedig arra bégetnek, amerről a kolomp hangja jön.


Most kérek egy kis szünetet, mert most kezdenék bele a témába és jobb előtte kiszellőztetni a fejeket.






Igen, nos jött egy érdekes kérdés a szünetben attól a csinos hölgytől ott, hogyan kellene helyesen egy mondatban értelmezni ezt a nyilatkozatot, az apró betűs részt és a többit. Pont azért fogalmazok ilyen semlegesen, nehogy megsértsek bárkit is és ennek a semlegességnek van rövid verziója is. Nos az első arról szól, hogy szarok rá ki sértődik meg és min, a második arról, hogy jól megszívatom azokat, akik visszaélnek azzal a hatalommal, amit tőlem szereznek, a harmadik a hülyéknek szól, akiket tisztelek, mert nagy hasznot hoznak a szórakoztatóiparnak, a negyedik pedig egy édes tükör, ami megmutatja mi a baj ezzel a mai világgal. Mivel nálatok a Tüköradmin, én csak Benneteket játszom és ha valami nem tetszik, tessék állítani a világodon. Az ÉlményPark Csapata nagy szakértelemmel fejleszti azok számára az egyéni skineket, akik ebbe komoly szinten belekezdenek.

Tehát aki beregisztrál az ÉlményParkba, az biztosan valamelyik Üzletág alá kerül. Ez nem jelenti azt, hogy más üzletágakkal ne állnának ugyanilyen szintű kapcsolatban, csak a belépési pontjuk kerül ebbe a meghatározásba.




Aki leesett volna a vezérgondolatunkról, annak most visszafrissítem az emlékeit úgy, hogy képes legyen befogadni ezt az új spirituális környezetet. Amit csakis azért tehettem meg, mert közben mindenki egy holografikus valóságból igyekszik belemélyedni egy virtuálisba és mi a holoiparban nagyon nem szeretjük ezt a fajta konkurenciát.




A fejlesztések során nagy hangsúlyt fektettünk arra, hogy a Különböző Világok között fellépő kommunikációs zavar nehogy káoszhoz vezessen, ugyanis itt sűrűn előfordul, hogy a felek azonos fogalmak alatt teljesen mást értenek. Minőségi szolgáltatás nem élhet meg a Piacon komoly garanciák nélkül. Akinek velem kapcsolatban felmerülne bármilyen gyanúja a tisztességemet illetően, nos ő már biztosan a játékban van.



Ha valami rendkívül bonyolultat akarsz elmagyarázni egyszerű embereknek, próbáld meg egy mondatban, hátha sikerül.



Látom a kétségbeesést az arcokon, pillanat előkeresem az egyik képemet, amin ez kicsit bővebben is ki van fejtve. Amikor még meg volt ez a facebook csoport akkor készült, aztán rájöttem, hogy ki a franc like-olná be, pláne ha nem is akarok semmilyen szektásodást.






Úgy gondolom ez a kiváló alkalom a következő szünetre és amint visszatérnek ide, újabb fontos részletek derülnek ki azok számára, akik azonnal szeretnék igénybe venni ezt a forradalmi megoldást!



Nevetésgyógyítás holo-telepítő



Köszönöm, köszönöm, de tudjátok, hogy nem igazán szeretem az ilyet. Csak üljetek le vissza a helyetekre. Felhívom a figyelmeteket a teológiai állásfoglalásomra, ha nagyon akarjátok imádjátok az én holo vállalkozásomat az Ég felé, de ezt a Vízöntő nem igényli.

Mindenki, aki itt ül, nem véletlenül ül itt! Minden ember egy külön élet, egy külön világ, mégis itt ülnek együtt és fogadják be az Űr szavait. Egy a közös itt mindenkiben! Mindenki meg akarja változtatni az életét. Van is erről egy aranyos képem, valahonnan letöltöttem pont a témához illik. Legelőször ezt érdemes tudatsítani magadban, mielőtt nekikezdesz a változásnak.






Ha pedig ezt a változást komolyan is gondolják, akkor itt egy forgatókönyv hozzá. Nem kötelező betartani, mint ahogy az ÉlményPark szolgáltatását sem kötelező igénybe venni. Ilyen a piac természete! A piac másik természete miatt viszont örömmel üdvözöljük ügyfeleinket, akik számára minőségi szolgáltatást nyújtunk.




Ilyenkor nem történik más, mint kiadsz egy olyan szándékot, aminek pontos meghatározására nem vagy felkészülve. Eddig bízni kellett valakiben, aki fel van. Az üzleti környezet magas szintre emelésével most már elég, ha a logóban bízol, senki sem követel előzetes bizalmat. Ahol a szabad akaratoddal ki tudsz lépni egy játékból, ott a bizalom kérdésköre biztosan más dimenziókban rezeg.

Aki életét meg akarja vált(oztat)ni, szüksége lesz egy olyan világképre, amivel az agya ezt le is tudja kezelni. Ilyen világképe mindenkinek van és az ÉlményParkban az a szép, hogy ehhez igazodik-alkalmazkodik. Van, akinek erős az életét összekapcsolni egy videojáték adminfelületével, nos számukra itt egy másik értelmezés.





Az élet egy nagy színpad és a benne élők a színészek. Aztán döntse el mindenki maga, hogy mennyire izgalmas a saját filmje. Mivel itt mindenki változást akar, hát változzunk! Az ÉlményPark felkínál erre lehetőségeket. A kevésbé bátrak megtehetik, hogy megjátszanak valakit, akinek aztán a filmjébe kerülhetnek. Hasonló az itteni befektetésekhez, akit ez bővebben érdekel, gondolatban ÉPKE (ÉlményPark Kereskedelmi Energiabank), majd keresse az ügyintéző angyalát, aki tájékoztatja a befektetési lehetőségekről.





Most pedig jöjjön egy újabb szünet a befejező rész előtt, hogy kiszellőztessük a fejeket!



Indian Name Reader



Üdv újra itt, a most következő téma az egyik kedvencem. A mindennapi életünkben fellépő ügyeket, dolgokat, embereket lehet vele egyenesbe tenni. Könnyen úgy érthetjük meg, hogy a holofilm azokból a legjobb holojátékokból készített élményforma, melyet a hibázástól félő emberek számára nyújt kielégítő megoldást. Ennek ára, a szabadság teljes elvétele azonban a játékon belül egyáltalán nem érezhető, mivel igen hiteles a szabad akarat illúziója.




A holojátékok azok a mindennapi életünkben fellépő konfliktusok, melyeket meg kell oldanunk. Mivel nálunk a döntés bizonyos joga, ezért mindenképp lesznek ellenérdekű felek, akik így a játék szerves részévé válnak. Fönn azt mondom ezekre, automatikus regisztrációt nyertek az ÉlményParkba. Ezért jó vigyázni azzal, az ember kivel konfrontálódik, mert például egy felkészülés alatt lévő alvó játékos védelmi rendszere emelhet akár más dimenziókba is!




Gondolom mindenki kitalálta, hogy az én kedvencem a holoshow! Ezekben a showban csak egy nyerhet, azonban elég sokan sokféleképp definiálhatják, milyen értelemben tekinthető valaki győztesnek. Így ezekben a showkban végülis mindenki nyer, mert a saját világában mindenki úgyis így tesz. Ha vesztettél, akkor csakis valaki más szemében tehetted és ha te ennek a másiknak meg akarsz felelni, talán először önmagad előtt kellene kezdened. Ebben segítenek ezek a népszerű műsorok.



Maga a forgatókönyv automatikusan generálja a történeteket, hisz a benne szereplők azok, akik meghatározzák azok összefüggésrendszerét. Az ÉlményPark amolyan keretrendszert biztosít hozzá, ezek az alkotóelemek azok amik szabályozzák a játékminőséget. Amit itt látnak hölgyeim és uraim a hatalomgyakorlás példája!




Úgy döntöttem, beiktatok még egy kis rövid szünetet azért, hogy könnyebben befogadják a személyes hatalommal kapcsolatos részeket.





Az Asztal Varázsló biztosan furán hangzik elsőre, ám amikor a harmadik szem elkezd egy fátyoldekstopot vetíteni a szemünk előtt, hamar megérthető. Ő a te belső hangod, aki így már számodra is érthető formában képes veled kommunikálni.




Kicsit hosszúra nyúlt ez a mai előadás és nem szeretném feleslegesen szaporítani a szót. A személyes hatalom másik fontos eleme azonban még hátra van.




Kérem kifelé vegyenek a kiadványainkból és ajánlják ismerőseiknek, hisz mit fognak majd nekik mondani akkor, amikor rádöbbennek, hogy míg ők automatikus regisztrációval kerültek ide, önök már rég játszanak az új lehetőségeikkel?

Informatikai rendszerünk folyamatosan fejlődik és megújul. A rendszeresen megtörténő (hullám) frissítések gondoskodnak arról, hogy az Átmenet a megfelelő tempóban nyilvánuljon meg.





Örülök megtisztelő figyelmüknek, mindenkinek kívánom a most elhangzottak eredményes asszmilációját és további szép napot! A kérdésekre álomban válaszolok!