Közlemény


Az ÉlményPark Holoplatform megkezdte a hivatalos élestesztjét. Hogy mi lesz, nem tudom hisz ez egy teszt és ennek eredményeképp fogom megtudni. Így működik a tudomány!


A regisztráció után az első időszak mindenképp kellemes lesz, mert ez lesz az első Cél. Eljutni ugyanide valamikor a saját tempódban.

A második időszak egy olyan élethelyzet, amiben alkalmassá teszed magad arra, hogy felkészülhess a Cél felé vezető útra.

A harmadik időszak a kellemes meditációk/gondolatok/álmok időszaka, ekkor történik az Építés.

A negyedik időszak a kellemetlen meditációk/gondolatok/álmok időszaka, ekkor történik a Rombolás.

Az ötödik időszakot visszatérésnek éled meg, de már egy másik minőségi szinten. A visszatérés forgatókönyve pedig ugyanezek, csak visszafelé olvasva.


A spirituális tudomány nevében köszönjük azok munkáját, akik ezekben a fejlesztésekben vettek részt! Nekik soron kívül indul az automatikusan frissülő Stafétabot átadás-átvétel, ami az ideális ívére helyez mindenkit! Ha valami értelmesen oldja a Blokkokat, akkor ez biztosan az.


Az általatok régiesen Próbáknak nevezett sikeres casting után alkalmasság, képesség, kompetencia és a szabad akarat paramétereivel az új szereplők alanyi jogon vehetik fel életszakaszuk következő pozícióját. Nem függ senki kénye-kedvétől, csak tőled! Figyelem, ennek hátrányai is vannak, nem csak előnyei, hisz te se tudsz valaki farvizén haladni.


A Piac arra terel, hogy gondolkozzak el komolyan a "Fontos emberek" világán. Eddig azon az állásponton voltam, ahol ennyi fontos és tökéletes ember van, oda minek tanító. Aztán rájöttem, ha úgy tanítok, hogy kiteszem az Anyagot ingyen a netre, jogom van ahhoz, hogy egy fontos és tökéletes embernek se legyek elérhető.