ÉlményPark = holografikus windows a fejedben

Bár filozófiájában inkább linux | HighTech Ezotéria | Álom- és valóságvetítés


A videojáték/holojáték elmélet a nyugati gondolkodású ember számára magyarázza el érthetően a világot. Gyorsan és könnyen meg lehet érteni, azaz az átlagember nagy félelme a múlté, hogy ez zavaros és túl sok információ. Ha ezt megérted, attól még lehet (neked) zavaros, ám a túl sok információ helyett elég egy pici is, ami a megfelelő megértési keretek szintjére ugrasztja a tudatod. A belső Te örülni fog neki, mert végre észreveszed a neked küldött jeleit, amiket sosem veszel észre a külvilágban, mert mindent a véletlennek tulajdonítasz.

Ha elképzeled magad, mint aki egy holografikus kalandjátékban játszik és tudod, milyen lehetőségeid lennének, ha te ülnél a gép előtt, mindjárt nem is lehetetlen az, hogy akár egy véletlenül rápillantott újságban csak neked szóló üzenet legyen.

A keleti filozófiák is frankón elmondják, csak abból a nyugati ember keveset fog érteni. Amúgy a spirituális valóságok olyanok, mint a neten egy-egy weboldal és a tudatod a böngésző. A legtöbb embernek böngészője tele van malware és más vírusokkal, amik nem engedik a kényelmes böngészést. Ezért olyan nehéz (tudatosan) meditálni. Nem nehéz, csak meg kell tanulni ezeket (jól) használni.

Ezeket jól megtanulni is kétféleképp tudod. Az egyik, hogy önmagad mesterévé válsz. Ennyi, amit itt olvastál, pont elég az induláshoz. Aztán találsz még elég információt is a folytatáshoz. A másik, hogy megtanulod valakitől. Tőlem csak így tudod, mert nem biztos, hogy hamar megírom azt a pontról pontra tankönyvet és egyelőre ezt az ÉlményParkot még nem tanítják sehol. Lehet, nem is fogják, hisz ez egy olyan belső út, mely inkább a felfedezésére vár.