A kapu előtt állva | Standing in front of the gate

Elgondolkoztál már azon, hogy ez a mai világ a régebbi korok álmait valósítja meg? Mosógép, mosogatógép, porszívó, hűtőszekrény, replőgép, autó és mind a kényelemről szól. Elgondolkoztál már azon, hogy ki vagy és miért vagy itt? Vagy ha nem a kényelemről szól, akkor miről? Mit kellene tenned a felszabaduló időben? Mit teszel a felszabduló időben? Az életeddel megérdemled-e, hogy ebben az álomvilágban élj? Értékeled ezeket? Boldog vagy? Csupa olyan kérdés, aminek megválaszolásához nem elég csak az anyagi világ.

Have you ever considered that this world today realizes the dreams of older times? Washing machine, dishwasher, vacuum cleaner, refrigerator, airplane, car and all about comfort. Have you ever wondered who you are and why you are here? Or if it’s not about comfort, then what? What should you do in the liberated time? What are you doing in the time of liberation? Does your life deserve to live in this dream world? Do you value these? Are you happy? Questions that the material world alone is not enough to answer.Korunk rendelkezik még valamivel, hogy meg van az a szabadságod, hogy a spiritualitást egyéni úton fedezd fel. Nem vagy arra kényszerítve, hogy ez csak a vallás legyen. Ám az egyéni út most sem könnyű egy társas lénynek, ám csoportban ezt nem lehet csinálni. Lehet valami ilyesmit csinálni, de az nem az egyéni úton járás lesz. Egyéni úton járni annyi, hogy elfogadod a magányt, hisz csak a magányban lehet belépni azon a kapun, ami a belső világod felé vezet.

Aki a belső világa felé indul annak szembe kell néznie a Pszichével. Ehhez viszont le kell győznie a félelmet. Mert bármi történik a fejedben a belső nyugalmad tartanod kell. Ám sokaknak azt először meg kell szerezni. A nehézségét az jelenti, hogy a külvilágban rengeteg olyan elvárás van, amiknek úgy kell megfelelni, hogy legbelül szívesebben élnénk más értékrendek szerint. Első lépés tehát önmagunk felkészítése erre. Ez azonban nem nehéz és egy szabálya van, nem rohanunk sehova.

Amikor önmagad felkészítését tűzöd ki célul, az az elején nehéz, mert rengeteg dolog zakatol az agyadban. Határidők, az emberi kapcsolatok bonyodalmai, a pénz utáni hajsza és még sok olyan dolog, ami elsőre nem is jutna az eszedbe. Hagyd, hogy az első ilyen téma megmaradjon a gondolataidban és kezdj el róla mélyebben elgondolkodni. Mennyire fontos ez neked valójában? Ha eldöntötted, az azt jelenti, hogy egyezségre jutottál önmagaddal. Jöhet a következő. Majd az az utáni. Egészen addig, amíg azt nem veszed észre, hogy sokkal nyugodtabb vagy és kezd megszűnni a remegés a lábaidban. Ez egy természetes önprogramozás, amivel tisztába teszed az értékrendedet és csak egy dologra kell figyelni. Át ne verd magad, ezért nagyon lényeges az önmagaddal szembeni őszinteség. Ha elrontod, megtörténhet, hogy más szintre érkezel, mint ahol jól éreznéd magad és ott kell pórolnod, amit itt elmulasztottál.

Amikor az ember ilyesmit csinál, tulajdonképp elindul a felemelkedés útján és egyfajta forgatókönyvet készít a meditációihoz. Ahogy megjelenik a nyugalom, úgy lassul le körülötted a világ. A látószög változik és ez olyan dolgoknak ad fontosságot, amiket az előtt észre sem vettél. Hogy maradsz-e ezen a tempón, vagy meg is állítod magadnak a világot, az a lehetőségeidtől és a bevállalásaidtól is függ. Van-e arra anyagi fedezeted, hogy ha ez évekig tart, azt finanszírozni tudd? Érzel-e magadban annyi erőt, kedvet és kíváncsiságot, hogy tovább lépj? Mert nem kell megtenned.

Sőt, ezeket sem kell most már megtenned, mert rájöttem annak megoldására, hogyan tudod megvalósítani úgy a tudatszint váltást, hogy a mindennapi munka mellett nincs időd foglalkozni az energiarendszereddel. Értékrend és fontosság, minden ezektől függ. Sőt, azt is megteheted, hogy egy másik utat választasz, ez pedig egy kísérleti program, aminek célja megtalálni a boldogságot egy ilyen pénzcentrikus anyagi világban. Azaz meg van arra a lehetőséged, hogy amikről itt olvastál, arra találj egy könnyebb utat. De ha a nehezebb utat választod, akkor is rendelkezésedre áll az Élménypark Holoplatform, egy olyan spirituális keretrendszer, ami biztosítja utadat. Ha eddig eljutottál az olvasásban, biztosan érdekel a Kapu utáni világ, ami előtt állsz. Ám azt csak önmagadban találod.
Our age has something more that you have the freedom to discover spirituality in an individual way. You are not forced to be just religion. But the individual journey is not easy for a social being either, but in a group this cannot be done. You can do something like this, but it won’t be walking the individual path. Walking on an individual path is enough to accept loneliness, because only in loneliness can you enter the gate that leads to your inner world.

He/She who embarks on his/her inner world must face the Psyche. To do that, however, you have to overcome fear. Because whatever happens in your head you have to keep your inner calm. But for many, it must be obtained first. Its difficulty is that there are plenty of expectations in the outside world that must be met in such a way that we would rather live by other values within us. So the first step is to prepare ourselves for this. However, this is not difficult and there is a rule, we are not rushing anywhere.

When you aim to prepare yourself, it’s hard at first because there are a lot of things raging in your brain. Deadlines, the complications of human relationships, the chase for money, and many other things that might not even come to mind at first. Let the first such topic remain in your thoughts and start thinking about it more deeply. How important is this really to you? If you have made a decision, it means that you have reached an agreement with yourself. The next may come. Then the post. Until you realize you’re much calmer and your tremors in your legs start to stop. It’s a natural self-programming that makes you aware of your values and you only have to pay attention to one thing. Don’t beat yourself up, so honesty with yourself is very important. If you spoil it, you may end up on a different level than where you would feel good and you have to save what you missed here.

When one does something like this, he/she is actually embarking on the path of ascension and creating a kind of scenario for his/her meditations. As calmness appears, the world around you slows down. The angle of view changes and it gives importance to things you haven’t noticed before. Whether you stay at this pace or even stop the world for yourself also depends on your opportunities and commitments. Do you have the financial means to finance it if it lasts for years? Do you feel enough strength, desire, and curiosity to move on? Because you don't have to.

What’s more, you don’t have to do these now either, because I figured out how to implement a change of consciousness without having to deal with your energy system in addition to your daily work. Values and importance, it all depends on these. Moreover, you can also choose another path, and this is an experimental program designed to find happiness in such a money-centric material world. That is, you have the opportunity to find an easier way to what you have read here. But even if you choose the harder way, you still have the ÉlményPark Holoplatform, a spiritual framework that secures your way. If you’ve gotten to read so far, you’re definitely interested in the post-Gate world you’re facing. But you can only find it in yourself.