Alapinformációk a kezdéshez


Az ÉlményPark a gyakorlatban

Az ÉlményPark egy keretrendszer, ahogy te sem az Androiddal játszol, hanem egy azon futó alkalmazással. Azok, akik innen jutnak hozzá bármihez, amit hasznosítani tudnak, azokkal már befolyásolni tudják a valóságot, mert a holografikus platform nagyon rugalmas és integrálnak magukba minden mágiát. Ahogy éled a mindennapi életedet, technikailag egy nagyon bonyolult folyamat zajlik. Rengeteg olyan minden befolyásolja, amire nem is gondolnál. Ezért befolyásolhatják az ilyenek az életedet ilyen jól. Az ÉlményPark első lépésben megtisztít egy csomó olyan energiától, amiket mondjuk te megszállásnak érzékelsz. Ettől az indulásnál felléphet egyfajta megkönnyebbülés-eufóriaérzet. Aztán ahogy stabilizálódott az új lehetőségek matrix, egy vezetősugár visz az utadon egészen addig, amíg képes nem vagy átvenni a kormányt.

Az ÉlményPark támogatási rendszere olyasmi, mint egy spirituális szélirány, mely képes már a szelet az egyes ember szintjére vinni. Mivel ez rendszerszinten zajlik, ha az elemek játék- és élményfokát nézzük a legfőbb célnak, akkor inkább az a jó, ha alig tudnak arról, hogy ez az ÉlményPark valójában létezik. Ám aki tud róla, az részesülhessen a legkorrektebb tájékoztatásban a szolgáltatás mibenlétéről. Minden ügyet a gondolatban elérhető személyes ügyfélkapu intéz és amúgy is minden az elmében játszódik, ám indokolt a valóság felől is kaput nyitnunk rá. 

Ha jól működik a dolog, akkor az ÉlményPark a következőt kínálja:
- a harmadik szemed egy Fátyol Desktopot vetít a szemeid által látott valóságra (úgy néz ki, ahogy akarod, de legjobb egy műszerfal, vagy egy windows/android képernyő)
- ott az Asztal Varázsló, egy intelligens program, aki dolga neked ezekben segíteni
- Vagy a csak gondolatban elérhető személyes ügyfélkapu, ha komolyabbat kérdeznél
- plusz ajándékba ott a MIA, egy spirituális tapasztalati tudást helyettesítő robotangyal, aki elvégzi a fejedben 3PO és az R2 dolgát

A megszállóknak pedig a következőt ajánlja:
- a restart után olyan lesz az érzés, mintha a manufaktúrákat felváltaná az iparosodás
- mindennek sokkal jobb lesz a használata azon az áron, hogy a jogosultsági rendszer csak adott valóságokba és emberekbe korlátozza
- az eddigi kaotikus helyzet után ott egy tolmácsgép, ami úgy fordít, mit akar a másik mondani
- nem veszítitek el egymást örökre, hanem bármelyikőtök bejön az adott játékba, ott találja a másikat


Csak úgy elkezdeni

Nem mindenki van abban a helyzetben, hogy komolyan elkezdje. Viszont a téma izgalmas és korszakoktól függetlenül folyamatosan trendi. Divatból azonban ezt nem lehet csinálni, ám el lehet így kezdeni. Ez a rész tehát azoknak szól, akik érdemi dolgokat szeretnének csinálni, ám ráérnek még arra, hogy azonnal fejest ugorjanak a közepébe. Annak idején én sem ugrottam a közepébe, hanem elfogadtam, hogy még nem vagyok akkor rá megérve. Higgyétek el, bár sokszor majmozok motivációs céllal olyanokat, akik megrekedtek a fejlődésben, egyáltalán nem becsülöm alá a fizikai világ szépségeit. Pont elég az, ha időben meg van az elhatározás, aztán később belevágsz komolyabban, ha felkészültél rá.

Most egy olyan forgatókönyvet vázolok neked, ami csak egy keretrendszer és te töltöd meg tartalommal. Mivel ezt a világon bárki láthatja, így nehéz is lenne másképp. Semmi mást nem kell tenned, mint képeket nézegetni. Amit látsz egy saját találmány. Vannak előnyei annak, ha beleszületsz a PC és az internet hőskorába, például ilyen szinten én foglalkozom ezzel elsőként. Ez nem véletlen, hisz a szakmán kívül tevékenykedem, távol minden tiltástól, amit egy mester azonnal megtett volna és sosem jutunk el idáig. Hogy ránézel pár képre és utólag mindenki örülni fog neki.

Az első a Feladatba lépés. Ilyen feladatba lépéseket sok minden képes blokkolni, amik gyökere főképp sok édes csapda, vagyis a kényelem, amik fontossága erősebb számodra mindennél. Én pedig nem úgy álltam hozzá, mint bárki más. Nem foglak kényszeríteni, hogy ezeket feladd, inkább alkalmazkodtam a helyzethez és kitaláltam, hogy tudod a kettőt együtt csinálni. Legalábbis egy darabig, amikor majd válaszút elé kerülsz, ám már sokkal tudatosabb leszel és látni fogod az elért eredményeidet, azaz lesz veszítenivalód.

A Föld közel menüpont alatt találhatsz még sok olyan holoappot, amik az emberi szem porton át jutnak be az agyadba, ami nem más, mint egy holografikus computer. Ezek meg vele kompatibilis programok. Ennek az dolognak a megértéshez idő kell, ha nem vágod azonnal. Ez az idő pedig a rendelkezésedre áll, hisz nem akarsz azonnal fanatikusan belevágni. Amit itt olvasol, kőkemény ezotéria, csak itt nem keleti filozófiát olvasol, hanem nyugatit. Földközeli cuccokat találsz még a Holo Install főoldalán, csak keresgélj.

Javaslom, ha nincs semmi más ötleted, akkor indítsd el az Interdim korrekciót, ami egyben egy tanulóprogram is. Hasznosan töltöd el azt az időt, amíg felkészülsz a saját későbbi feladataidra. Túl leszel egy csomó pozitív eredményen és negatív tapasztalaton úgy, hogy mire a későbbi mestered elé kerülsz, ő nagyon meg fog lepődni. Ha pedig maradsz az egyéni utadon, akkor sem jársz rosszul.

A negatív tapasztalatok azért kellenek, hogy a személyiséged fejlődjön. Nem utolsósorban ha megtanulsz emelt fővel veszíteni, méltóvá válsz a nagy győzelmekre is.


Komolyan elkezdeni

Közel 20 évet töltöttem el egy lakásban, mely során rájöttem, hogy teljesítményem egyedi és megismételhetetlen, már ami a mögöttem lévő teljesítményt illeti. Előtte volt pár fejsérülésem, amik után sikerült úgy újrarendezni a tudatom, hogy az eredmény mindig jobb lett, mint volt. Azt is felismertem, hogy olyan spirituális mutációm van, aminek nincs párja. Ezek ellenére az ezotériát az egyéni utamon járom és azon is kívánok maradni.

Ha annak idején nekem rendelkezésemre állt volna ez a weboldal, teljesen más utat járok be. Utólag nem érdemes azon filozofálni, hogy mi lett volna ha, de biztosan elkerülök pár olyan élethelyzetet, amibe azért kerültem, mert adatgyűjtésben voltam és bizonyítékokat kerestem a spirituális világ létezésére. A tudományos szemléletű istenkutatás csakis olyan embernek lehet sajátja, aki meg sincs keresztelve, mégis érdeklődik a terület iránt. A munkásságom arra mindenképp jó, hogy mindenki összevesse a saját hitével és tudásával, hisz itt egy mindentől és mindenkitől független kutatás zajlik, aminek meg is van az eredménye, azonban ez jelentősen túlmutat a hétköznapi valóság megértési szintjén. Azt bátran kijelenthetem, hogy senkinek sincs szüksége papokra, gurukra, mesterekre ahhoz, hogy önmagát fejlessze és olyan spirituális beavatásokhoz jusson, amiket mindenki úgy hisz/tud, hogy csak onnan beszerezhetők. Ugyanis ezek a beavatások értéket képviselnek, amik mások számára is azok. Jobb, ha ezeket a kérdéseket magad intézed és nem kell előzetes bizalmat helyezned olyan emberek felé, akikről nem tudsz semmit, csak hiszed amit hiszel.

Ha ezt komolyan gondolod, tudomásul kell venned a következőket. Az eddig élt életedet mindenképp elveszíted és elveszíted azokat az embereket, akik ma körülvesznek. Lehet úgy is, hogy nem gondolod komolyan, ebben az esetben azonban később fogod komolyan gondolni és ezek akkor lesznek számodra érvényesek. Velem is az történt, hogy amikor ezzel először kapcsolatba kerültem, rájöttem, hogy ez egy valós dolog, azonban még korainak éreztem és 10 év telt el a fizikai világban, mire belemélyedtem. Azért fogod elveszíteni a körülötted lévő embereket, mert olyan belső fejlődésen fogsz átesni, amit ők nem fognak érteni és csak azok fogják elfogadni közülük, akik benned nem egy szerepet látnak, amiből ők is profitálnak, hanem elfogadnak akkor is, ha változol.

A tanácsaim a következők:

1. Teremtsd meg magadnak egy hosszabb meditációs ciklus anyagi feltételeit, hogy ne legyél senkinek kiszolgáltatva. Ez idő alatt az az elsődleges célod, hogy a Belső Világod megnyisd és felfedezd. Ezt csak magányban lehet úgy végezni, hogy közben függetlenítened kell magad a Külvilágtól. Ha nem tudsz annyi pénzt szerezni, hogy évekre el tudj vonulni egy lakásba, akkor olyan embereket keress, akik gondoskodnak rólad úgy, hogy nem terhelnek rád emiatt feszültséget. Régen ezért mentek az emberek kolostorba, én azonban egy egyéni útról beszélek, amit nem lehet bandázva bejárni.

2. Kösd ki az ajtócsengőd, vedd ki a mobiltelefonod akkumulátorát, még a SIM kártyát is és tedd be egy fiókba. Ne hívj vissza senkit és ne nyiss ajtót senkinek. Mivel a Szíved és az Egód ellenséges aspektusa védekezni kezd, mindent meg fog tenni azért, hogy téged megzavarjon és kizökkentsen, amit más emberek képében fog megkísérelni. Ezt megérteni csak később fogod, amikor rájössz, hogy az emberek egy láthatatlan tudathálózat részei, ami már a kollektív tudat birodalma.

3. Természetesen ez egy folyamat, ami fel is gyorsulhat, ha készen állsz rá. Semmiképp ne ijedezz attól, ami a fejedben történik. Ugyanis az agyad az a szerv, aminek jóval több érzéke van annál, mint elsőre azt gondolod és ezek kifejlesztése tulajdonképpen az egyik célod is. Bármi, hangsúlyozom bármi történik a fejedben, a belső nyugalmad megtartod, mert csak a nyugalom az egyetlen olyan állapot, amiben a legtöbbet tudod magadból kihozni.

4. Ne borulj le senki előtt és ne higgy el senkinek semmit. Csakis önmagadnak higgy és csakis önmagadban bízz. Bízhatsz másban is, ám tudnod (vagy érezned) kell kinek, mikor és meddig. Beleértve engem is, mert te is egyéni utat jársz és én is. Ezek az utak haladhatnak együtt is, ám egyszer biztosan más irányt vesznek.

5. A meditációd kezdd önmagad átprogramozásával. Ez egy olyan időszak, amiben egyenként veszed elő a témákat és elgondolkozol rajtuk. Addig, amíg el nem döntöd, egy adott dolog mennyire is fontos neked valójában. Érdemes önmagaddal őszintének lenni, mert ha átvered magad, később kell ezt pótolnod. Itt nem történik más, mint az értékrendedet állítod be saját magadnak és ha jól csinálod, minden ilyen után egyre kisebb lesz a remegés a lábaidban.

6. Minden attól függ, mit tudsz és hiszel a világról. Egy nyugati civilizációban élő ember számára az a legkedvezőbb világértelmezés, ha az általad ismert világ egy olyan holografikus videojáték, amiben benne játszol. Ebben az értelmezésben sokkal könnyebb lesz megértened mindent, amit történt, történik és történni fog veled.

7. Bár sok isten szerepel a Színpadon, istent továbbra is önmagadban találod. Mivel minden dimenzió istent másképp értelmezi, csakis akkor tudod a magad stabilitását ezen az úton biztosítani, ha csakis önmagadban keresed.

Ha a világ egy holografikus videojáték, akkor feltételezhető, hogy ez alatt a közel 20 év alatt létrehoztam valamit, ami megfelelő keretrendszert biztosít ehhez. Az a neve, hogy ÉlményPark Holoplatform és olyan, mint egy 3D vetítésre képes holografikus windows a fejedben (de inkább linux).

 

Multiplex vetítés

A valóságban nagyon erős az az érzet, hogy csak ez az egy valóság van. Ha csak ez az egy valóság lenne, akkor az alvás közbeni álmaidban sem találkoznál más világokkal. Az általam megtervezett multiplex vetítés az Emberi Tudat Új Felépítése.


Azt a problémát, amit megoldottam nehezen tudnám pár mondatban elmagyarázni. Lényege az, hogy egyrészről a feltétel nélkül felemelt lények és emberek a fejlettebb környezetet azonnal elkezdték lehúzni a saját szintjükre, másrészről amikor erre a felsőbb szférák megoldásként egy zárt környezetet hoztak létre, nem lett átgondolva az onnan kijutás módja. Mivel rendelkeztem a szükséges tudatszinttel, ranggal és intelligenciával, sikerült egy olyan megoldást találnom, ami leginkább egy henger alakú épületre hasonlít.


A multiplex vetítés szerkezeti logikája abból a problémából indult ki, hogy az összefrekventálódott világok eltérő szabályai okán sűrűn előfordul olyan vitás helyzet, amiben mindkét félnek igaza van. Az egy valóságban az ilyen helyzetekben nem lehet igazságot tenni, ám a multiplex vetítésben már igen. Mindenkinek van egy szintje és azon belül egy pozíciója, ami megfelel az ő minőségének. Az azonos valóságcsomók itt az épületszárnyaknak felelnek meg, ahol mindenkinek van egy saját világa, ez pedig a szobáknak. Az azonos valóságcsomók az azonos jövőképet jelentik, tehát akik a diktatórikus rendben látják a megoldást, az ilyen égi típusú kollektív szerveződési mintába kerülnek, akik a szabad világban, azok a demokrata valóságcsomóban találják magukat. Ám mivel nem vagyunk azonos fejlettségi szinteken, az adott épületszárnyaknak is vannak emeletei, ahol a szobák elhelyezkedése még az azokon belüli árnyalatokat is tükrözik.


Mindezt egy 20 éves non-stop mélytransz meditáció egyik feladataként dolgoztam ki egy európai nagyváros közepén. Itt is hívnám fel a figyelmet arra, hogy ez a rendszer kiküszöböli az emberek egyik súlyos tévedését, ami szerint az a legjobb, ha minél magasabban vagy. Az a legjobb, ha a számodra legideálisabb pozícióban vagy, ugyanis minél távolabb kerülsz ettől, annál több problémát jelent az állandó megfelelés, ami miatt sosem leszel boldog. Mivel a saját szabályaim rám is vonatkoznak, az én világom is ugyanúgy helyet foglal ebben a rendszerben és azért nem izgulom ezt túl, mert mind a rendszert, mind az odautaztatást tisztességesen megcsináltam.

 

Rendszervezérlés

A tervezésnél - valamint az egész munka során - az egyik alapelv az építő- alkotó szellem, a másik az egyszerűségre (könnyen érthetőségre) törekvés volt. Ennek oka az, hogy kevesen rendelkeznek az emberiség által ismert ráció alapú logikai gondolkodással és valljuk be, még az emberek nagy része sem értené a komplikált magyarázatokat. Hogy én erről képes vagyok röviden, tömören és érthetően beszélni, szerintem ez is egy rendkívüli képesség. Az álmok valójában magasabb dimenziós kétirányú beszélgetések, amik azért ilyen furcsák, mert az agyad csak abból tud főzni, amije van és ez 3D-ben nem túl sok. Itt jegyezném meg, hogy az egyszerű adminfelület megértése azért okoz sok embernél (főleg a szakmabelieknél) gondot, mert el se tudják képzelni azt, hogy ezt egyszerűen is lehet és mind túlbonyolizálja.

Egy tisztességesen megtervezett rendszer komolyan veszi azt, hogy az elemek ne tudjanak a játékban szerzett hatalmukkal visszaélni, hisz azzal tönkre teszik mások játékát. Az ÉlményPark nevében nem véletlenül szerepel az élmény szó, ami alatt nem feltétlen a pozitív élményeket értem. Ahol kevesek szereznek indokolatlan hatalmat, amivel elnyomják a többséget, ott az a nem kívánatos helyzet áll elő, hogy sokan szenvedni fognak, ami amúgy a szellemi világ lényeinek egy típushibája, amiben félreértik a fizikai világot. Az ÉlményPark élesítése tulajdonképp egy válságterv eredménye, aminek lett egy érdekes mellékterméke, mégpedig az oktatási célú holo-szórakoztatás. Ez a sok pici, ám önmagát nagynak képzelő isten el fogja veszíteni érdemtelenül szerzett hatalmát és ez olyan sok vicces élethelyzetet eredményez, ami megemeli az ÉlményPark elfogadottságát mindenhol. 3D-ben nehéz ezeket kifejezni, de talán a mostantól lehet helyes meghatározás arra, hogy mikor.

Az elemek játékát, a felelősség nélküli hatalom kontrollját és a visszaélések megakadályozását a következő három dolog garantálja:

1. Jogosultsági Rendszer

A játékban szereplők mindegyike rendelkezik valamilyen jogosultsággal, aminek alapja a felkészültsége és a kiérdemlés. A jogosultsági rendszer frissítése csak azokat érinti, akik már a játékban vannak, az új belépők már ebben az új rendszerben kezdik a játékot.

2. GumiMaci Logika

Gumimaci az a lelkes munkatárs, akinek tevékenysége sokkal jobb úgy, hogy nem tud, csak hisz valamit és ez a hite segít neki abban, hogy tökéletesen végezze el feladatait. Úgy lehet vele komoly leszületési feladatokat elvégezni, hogy közben az illető azt nem érzi munkának. Ez egy rendszer szintű vezetés, ami bevonja a világunkról mit sem tudó angyalokat is a játékba.

3. Rózsaszín Gömb

Elsősorban az indulatok kontrollja. Figyel arra, hogy a tettek és a miattuk elinduló bosszú arányban legyenek egymással. Mint ahogy a büntetések is arányban legyenek a tettekkel, hisz ha ez nem így van, eltűnik annak célja is, ami az oktatás-nevelés lenne. Nehogy már egy ostoba ribanc egy életre megátkozzon engem egy vélt sérelemért, amiben ráadásul nincs is igaza. Ebből lehet a lényegét megérteni. Amilyen a színe és fényének ereje, olyan a kibocsátott energia hatása. A dolog másik célja, hogy a meggondolatlanság ne üssön vissza végzetesen az olyan emberre, aki úgy nyúl a mágiához, hogy sem arról, sem a következményeiről semmit sem tud.


Az ÉlményPark Igazgatóságai

Vagyis a 4 üzletág. Itt az üzlet nem csak a közvetlen profitszerzésben merül ki, például a világ megmentése nekem egy jó üzlet, dz szerintem neked is. Az is lehet profit, hogy a világaidban boldogan és jól élnek. Hatalmas különbségek vannak ugyanazon fogalmak értelmezései között. Annyira, hogy mind külön igazsággá erősödött. Fontos megjegyezni, hogy az Üzletágak között abszolút egyenlőség van, azaz nem jelent semmivel sem kisebb vagy nagyobb rangot, ki hol lép be az ÉlményParkba. Rangot csak egyvalami jelent, az pedig a saját teljesítmény. Azt pedig csak egyvalami mutatja, hány üzletág programjai futnak át rajtad és a szerepvállalásod azokban milyen minőségű. Így is kapsz meghívást vagy belépési engedélyt az admin szintekre.


TANÍTÁS-TANULÁS   |   GYÓGYÍTÁS-GYÓGYULÁS   |   ÉLMÉNY-KALAND   |   KUTATÁS-FEJLESZTÉS


Oktatás-Tanulás

Egyszer hallottam valahol, hogy az Élet egy iskola. El is raktároztam magamnak az infót későbbre, mert éreztem, hogy amit akkor gondolok róla az jó irány, ám igen kevés információ. Később be is ugrott nekem, amikor arra kerestem a választ, ha a világ egy holografikus játékprogram lenne és az enyém lenne, mihez kezdenék vele? Mindenképp felállítanám a fő pilléreit. Az Oktatás és Tanulás is egyike ezeknek.

Ide kerülnek a tanítói vénával megáldott holografikus kivetülések emberek. Ezeknek az embereknek elhivatottságot jelent másoknak átadni a Tudást. Ez a kínálat találkozott azzal a kereslettel, amire a tanulni vágyók fölötti angyal vágyik valójában, mert maguk a hallgatóink nem biztos, hogy észrevették a hallgatói névjegyzékbe vételt. Mert nekik is joguk van a fejlődéshez!

Gyógyítás-Gyógyulás

Egyszer hallottam valahol, hogy az Élet a gyógyulásunk lassú lenyomata. Na jó, ezt most találtam ki, mert nem hallottam ilyet még senkitől. Azt tudom, hogy amit gondolok róla az jó irány, ám nem kevés információ. Később be is ugrott nekem, amikor arra kerestem a választ, ha a világ egy holografikus játékprogram lenne és az enyém lenne, mihez kezdenék vele? Mindenképp felállítanám a fő pilléreit. A Gyógyítás-Gyógyulás is egyike ezeknek, mert egy fejlett lény sem fejlett a humán szellem nélkül.

A gyógyítói energiák az ÉlményParkban ingyenesek és mindent áthatnak. Ám az ÉlményPark környezet egyedülálló módon rugalmasan reagál a pénzre, ami a játékszinten fontos dolog és a verseny lapú civilizációnk alapja.

Élmény-Kaland

Nem is egyszer hallottam mindenhol, hogy "élj a mának". Hogy "legyél az itt és most-ban"! El is raktároztam magamnak az infót későbbre, mert éreztem, hogy amit akkor gondolok róla az jó irány, ám igen kevés információ. Később be is ugrott nekem, amikor arra kerestem a választ, ha a világ egy holografikus játékprogram lenne és az enyém lenne, mihez kezdenék vele? Mindenképp felállítanám a fő pilléreit. Az Élmény-Kaland is egyike ezeknek, hisz magát az ÉlményParkot is erről neveztem el.

Amikor a nevet kellett (amúgy gyorsan) kitalálnom ennek az operációs rendszernek, azonnal az Élmény Park villant fel. Másképp nem is lehetne ennél egyszerűbben megfogalmazni a fizikai világot. Most nem részletezett okok miatt minden dimenzió rendelkezik fizikai kivetüléssel, az egész egy Fénycsőben található, más értelmezésben egy álommal/eszközzel, melyből fel tudsz ébredni. Tartok tőle, kinn olyan sok kaland nem nagyon vár rád. Különben miért lenne rá itt benn ekkora igény?

Kutatás-Fejlesztés

Világéletemben felfedező alkat voltam és ha azt nézzük, hogy létrejött ez az ÉlményPark, ott a sok munka vele, a hibák javítása, a tesztelések, a szükséges fejlesztések, a nagyobb léptékű fejlesztések. Ezeket is egy pont fogja össze, mint az ÉlményPark egyik alappillérét.

Jópár éve, amikor kaptam egy olyan felkérést, hogy valakiket mentsek meg egy később bekövetkező nehéz helyzetből, abban a helyzetben voltam, hogy olyasmit láttam, ami miatt a dolgokat átvette az ÉlményPark Kutatás-Fejlesztés. Ez az egy pici dolog elég volt a felkérés teljesítéséhez. Aki itt találta magát, biztos más tesztalanyi tapasztalatokat szerez, mint az Élmény-Kalandnál. Aki pedig ide érzi magát valónak, az biztosan mind különleges ember még a különleges emberek között is.


A Holo Játékok

A holojátékok az Élet filmjei! Most érkeztünk el oda, ha érted, hogy a világ egy holografikus videojáték (csak nézz ki a szemeiden), akkor ideje foglalkozni a holojátékokkal, melyeknek ti vagytok a főszereplői.

Saját holojátékod neked is lehet! Ám csak abban az esetben, ha biztosan tudod, mit akarsz. Ha nem, az is kiváló játékot biztosít számodra, amiben jóval több lesz a véletlen és a bizonytalan tényező. Mivel itt az elemek hozzá nem értése kifejezetten erős, az automatikus rendszereink is nagy sikerre számítanak. Aki holojátékokat álmodik, casting jogot is kaphat és a Játék bekerül a Műsorba.

Könnyen meglehet, hogy te azt hiszed, hogy a magányban élsz és senkit sem érdekelsz, közben ugyanolyan sztár vagy, mint a színészek a díjátadókon, csak más síkokon. A magány arra kell neked, hogy a képzeleted szárnyaljon. Tedd tudatosabbá magad és rájössz, az ÉlményPark mennyi mindent tartogat még számodra.

Mivel ezek csak keretrendszerek és működési logikák, a tartalmat teljes egészében ti vetítitek. Azaz itt nincs két egyforma történet. Ezért nem lehet túl sokat erről írni. Ezt használtam most ki hasznosan. Ne feledjétek, bár sok isten szerepel a Színpadon, istent csakis önmagatokban találjátok, már ha létezik. Még nem értem a kutatásaim végére.


Ítélkezés

Mindenek előtt a legfontosabb, aki a Játékon belül ítélkezik, az maga a játék. Játszani pedig mindenki szeret. Most egy olyan játékot ismertetek, aminek sokan nagyon nem fognak örülni, másoknak pedig sok vidám percet okoz. Ugye a magasabb dimenziós humor egyik jellemzője, hogy mindig mások nevetnek. Higgyétek el, hosszú út vezetett idáig, melynek során eddig többnyire csak rajtam röhögtek, ám ha kitartasz, egyszer eljön a pillanat, amikor minden megfordul.

Kezdem először a hivatalos résszel. Az a neve, hogy az ÉlményPark Ítélkezési Rendszere. Érthetően egy beszélgetés formátumba fordítva.

Arra gondolni sem merek, hogy valaki úgy veszi igénybe a Szolgáltatást, hogy előtte nem olvassa el a Hivatalos Közleményt, ám most mindenki felfrissíthette eddig ismereteit.