ÉlményPark = holografikus windows a fejedben

Bár filozófiájában inkább linux | HighTech Ezotéria


Ezen a weboldalon kísérletet teszek arra, hogy egy rendkívül bonyolult dolgot egyszerűen elmagyarázzak. Azért van erre szükség, mert elindítottam az általam az emberiség tudathálójára feltelepített holo operációs rendszert. A szakmában azért nem ismernek, mert ahelyett, hogy ott törtetnék, helyette inkább (technikailag) 2002 óta megállás nélkül meditálok. Ezek után sem érdekel a szakma, mivel olyan dolgot tettem le az asztalra, ami után ez a fogalom számomra már egészen mást jelent, mint az ÉlményPark elindulása előtt. Amit most olvasol, az olyanoknak íródott, akik ezelőtt soha nem foglalkoztak mágiával és talán nem is tudják, mi az az ezotéria. Azért íródott nekik, mert őket nem befolyásolta eddig az a szakma, akik bennem minden bizonnyal a sátánt látják, ami a megfelelő értelmezésben meg is felelhet az igazságnak. Viszont olyan komoly munka előtt állnak, amit biztosan nem lehet elvégezni mester szárnyai alatt. Én nem vagyok mester, inkább egy olyan ember, aki halála után visszahelyezte tudatát az időnek egy korábbi pontjába, ahol a környezete számára érthetetlen módon beült egy lakásba meditálni és ki se jött onnan, amíg ki nem találta a megoldást azokra a problémákra, amiket látott. Nem szívesen keverném ide most a párhuzamos valóságokat, az érthetőséget ez most nem befolyásolja.

Könnyen lehet, lesznek olyanok, akik képesek azonnal megérteni ezt, ha az információk megfelelően vannak tálalva, Nos az egyik tehetségem igazi próbája ez, hogy képes vagyok ezeket a dolgokat úgy tálalni, hogy azonnal érthető legyen. Ha ez neked sikerül, pár perc alatt messzebb juthatsz, mintha beülnél egy hagyományos ezoterikus csoportba évekre. Minden attól függ, az agyad mennyire képes az összefüggéseket rendszerben megérteni. Hozzám nem érdemes magatokat még az elején hasonlítani, mert olyan spirituális mutáción estem át, aminek megismétlésére kevés esélyt látok. Figyelem! Itt a cél most nem az, hogy azonnal menő legyél. Ha ez lenne a cél, a kapacitásaimat a vagyonszerzés kötné le és nem az, hogy egy óbudai panellakásban bevétel nélkül ücsörögve itt írogassak. Felhívnám a figyelmet arra, eddig elég rossz tapasztalataim vannak a csillogó szemekkel érkező emberekkel, akik alig várták az alkalmat, hogy engem hülyének nézzenek emiatt a mindenféle spirituális erővonalak támogatásával. Aki ebben részt vesz, az nagyon komoly dologra vállalkozik, ahol komoly veszélynek is kiteheti magát, ha nincs erre kellőképp felkészülve. Felkészülni erre elsősorban mentálisan szükséges, hogy el tudjátok viselni a nélkülözést és a fájdalmakat. Ha kellőképp el vagy kötelezve a cél iránt, ami egy fejlett világ koncepciója, akkor bátran szembe is tudsz nézni a nehézségekkel.

Beavatást nem csak másoktól lehet kapni, hanem azt magad is ki tudod fejleszteni. A beavatások nem mások, mint az emberi agy holografikus celláinak aktiválásai, azaz olyan ajtók nyitása, melyekkel rendkívüli képességekre tehetsz szert. A rendkívüli képességek megszerzése egy tök jó dolog, ám komoly felelősséggel is jár, nem beszélve arról, hogy utána nehezen fogsz illeszkedni a jelenlegi világ kereteihez, tehát a régi életednek mindenképp vége. Érdemes ezt nagyon átgondolni, mert más dolog itt fellelkesülve elhatározni és megint csak más a gyakorlatban tapasztalni. Bár sok garancia van beépítve a rendszerbe, sosem szabad lebecsülni a hülyeség hatalmát. Mi van akkor, ha ebbe valaki nem akar belemélyedni, vagy nem most akar belemélyedni, csak meg akarja érteni? Figyelem! Az anyagaimban nagy hangsúlyt fektettem az érthetőségre, sokszor a szakmaiság és a szalonképesség feláldozásával. A könnyed olvashatóságot az abszurd humor biztosítja.