Több információ | More informations


A tudomány több ága jutott arra a felfedezésre, hogy a világunk nem más, mint egy gigantikus hologram. Ha ezt tudjuk, ideje továbblépni a világ eddigi megértésén. Ha így nézzük, tökéletes korba születtem. Ott voltam a sci-fi hőskorában, a számítógépek, az internet, a mobiltelefon és az elektronikus zene születésénél. Meg sem keresztelve, távol a papok és guruk világától. Talán a vízöntő énem hajtott bele annak idején ebbe. Nehéz lenne elmesélni, mi minden történt velem a mélytransz meditációban, ám sokkal könnyebb az eredményéről pár szóban beszélni.

Annak idején senki sem beszélt erről konkrétan. Azért nem teszik, mert az emberek eltérő látószögeken vannak, amihez más összefüggések és igazságok tartoznak. Úgy érzem megcsináltam azt, amit annak idején én is szívesen vettem volna, ha létezik. Ám az emberek többségét nem érdekli, mi van a mobiltelefonjuk fedele alatt. Úgy tudják használni, hogy fogalmuk sincs, hogyan működik. Csak használják! Pont ez az a filozófia, aminek jellemeznie kell a modern embert az ezotériában is. Fontos itt megjegyeznem, hogy az emberek összemossák az ezotéiát és a mágiát, de ez könnyen magyarázható. Az ezotériát te végzed egyedül önmagadban, minden más a mágia. Ha ez téged tényleg érdekel, menj el egy mesterhez vagy jöjj rá mindenre magad. Ha annyira nem érdekel, de jó lenne használni, csak indítsd el gondolatban az ÉlményParkot!
Many branches of science have come to discover that our world is nothing more than a gigantic hologram. Once we know that, it is time to move forward with our understanding of the world so far. If you look at it like this, I was born to the perfect age. I was there in the heyday of sci-fi, with the birth of computers, the internet, cell phones and electronic music. Not even baptized, far from the world of priests and gurus. Maybe the Aquarius self drove me into this at that time. It would be difficult to tell you what happened to me in deep trans meditation, but it's much easier to talk about its result in a few words.

At that time, no one spoke specifically about this. They do not because people are from different angles, with different contexts and truths. I feel like I did what I would have liked to have done if it existed. But most people don't care what's under their cell phone cover. They can use it without knowing how it works. Just use it! This is the philosophy that should characterize modern man in esotericism. It's important to note here that people blend esotericism and magic, but that's easy to explain. You do esotericy alone in yourself, everything else is magic. If you really care about it, go to a master or find out for yourself. If you're not that interested, but it's good to use, just start the ÉlményPark | AdventurePark in your mind!3/6